Na razie nie rezygnuję dalej dodaje AWI, mam czas do końca grudnia podjąć decyzję, jeśli będę chciał zrezygnować z prowadzenia, to sam oznajmię, kiedy to nastąpi.
Co więcej może to nie nastąpić, ale pod warunkami?
1) Nie wysyłać do mnie na PW żadnych uwag, co do AWI
2) Nie pisać komentarzy pod dodanymi wiadomościami na AWI
3) Nie krytykować
4) Dodają wszyscy wiadomości do tematu AWI, bo to nasze wspólne nie tylko moje.
To wtedy mogę nadal prowadzić AWI, jeśli pojawi się jedna krytyka a nie jak ostatnio nie ma tygodnia, aby ja nie dostał z miesiąca na miesiąc krytyki nawet przed świętami, to zrezygnuje od razu, bez powiadomienia.
Nie należy mi na postach ile mam tak jak ktoś mi napisał, nie będę wymieniał, kto.
Oraz że ja nic nie potrafię, że nic od siebie nie daję, że ja jestem byłem i jestem nikim, bo są lepsi ode mnie, owszem są i to dużo mądrzejsi i bardziej na poziomie wiem ja o tym sam nikt mi nie musi o tym przypominać i pisać do mnie na PW, czy gdzie indziej jak ostatnio bywało.
Jeśli się do tego zastosujecie to ja zostanę i będę prowadził Astronomiczne Wiadomości z Internetu a ten temat zostanie zamknięty, by przyszli nowi, wiedzieli, że ja nie piszę sam, że to nie moje tematy tylko z Internetu, Internet jak każdy z nas wie czai się prawda, zło a nawet fałsz, wiem o tym nie mogę poprawiać za kogoś, co kto napisał, jeśli ja sam tego tematu nie zrobiłem i nie napisałem ani nie dodałem. To są Astronomiczne Wiadomości z Internetu, więc dodaję jak mam czas to, co znajdę. Jeśli się zgadzacie na to proszę Was o napisanie.