Chciałem powiadomić Was jako kolegów, chociaż mało, kto o tym wie. 28 Listopada 2009 roku, odbędzie się koncert Podróż do Czarnej Dziury w klubie Melanż we Wrocławiu, gdzie ci, co nie widzieli moich filmów astronomicznych, będą mieli okazję zobaczyć na żywo właśnie w tym, klubie, muzyka będzie elektroniczna zagra Hubert Flow. Koncert z tego, co wiem ma być z okazji obchodzonego Międzynarodowego Roku Astronomii 2009. Jest to dla mnie zaszczyt przekazać swoje filmy na taki cel, i cieszyć się razem z widownią, na płycie dvd znalazły się filmy takie jak. Zakrycie Saturna przez Księżyc, zakrycia księżyców Jowiszowych oraz zakrycie gwiazdy 45 Cap, co było, no i jedno zaćmienie całkowite Księżyca, z tych filmów ma być wybrane takie, jakie mają odpowiadać tej imprezie, dzisiaj zakończyłem prace nad płytą DVD, która ma być wysłana w przyszłym tygodniu. Zapraszam i ja na koncert oraz do oglądania, Mnie nie będzie na koncercie, ale z koncertu mam dostać płytę, DVD, więc oglądnę sobie na spokojnie w domu.