Spotkanie niestety dobiegło końca. Zrobię mini relację, bardzo ogólną. Janusz i Tomasz przyjechali około 17:20. Udaliśmy się do szkoły i czekaliśmy na resztę. Najpierw zjawili się Panowie z Wrocławia, Wimmer z Dziewczyną i Panowie z Twardogóry. Później przyjechał Bartolini, jeszcze potem Paweł Maksym + Dziewczyna + słodziutki York
Na koniec przyjechał drektor Łódzkiego planetarium + jego kolega. Wszyscy wiedzieli że pogody nie będzie, ale stawili się wszyscy
Rozmawialiśmy sobie o różnych rzeczach. Po dojeździe Dyrektora który był BARDZO optymistycznie nastawiony spakowaliśmy się i zawieźliśmy Dyrektora oraz Jego kolegę na stanowisko. Gdybyście widzieli minę kobiety do której przyjechaliśmy na stanowisko
Jakieś 7 samochodów, a ona myślała że wszystkie jej na podwórko wjadą
Jednak trzeba przyznać iż była bardzo miła. Zostawiliśmy Pana Dyrektora, mimo iż sypał śnieg, On postanowił wyciągać sprzęt. Ja z Januszem i Tomaszem udaliśmy się do mnie na kolacje,a potem Oni pojechali do domu. Pan Dyrektor na pewno jeszcze siedzi na stanowisku i chyba liczy płatki śniegu. Jednak mam nadzieję że pogoda Jemu dopisze i będziemy mieli nagranie zakrycia
To tak w BARDZO małym skrócie. Mam nadzieję że resztę dopiszą inni. Było super. Astropozdro Daniel