22. Zlot Forum AstroCD Organizator: Polskie Towarzystwo Miłośników Astronomii i forum AstroCD Temat: Wielkie wyprawy PTMA Typ wyjazdu: wyjazd indywidualno-rodzinny Liczba wolnych miejsc: ok. 60
Osoby podróżujące rodzinnie kwaterowane są w jednym pokoju, nie zależnie od tego ile miejsc pozostanie. Osoby jadące indywidualnie kwaterowane są w pokojach 4 i 5 osobowych. Prosimy o zabieranie własnych ręczników.
Zwierzęta: akceptowane (dopłata +20 zł.) u właściciela obiektu.
Koszt pobytu jednej osoby dorosłej: 210 zł. Koszt pobytu dziecka (do lat 10-ciu): 195 zł. Dzieci do lat 3, jeśli nie zajmują dodatkowego łóżka - bezpłatnie.
W cenie: – pobyt (3 noclegi) w pokojach 2-3-4 osobowych z łazienkami (głównie 3 osobowe); – pościel; – wyżywienie w stołówce ośrodka; – prelekcje wraz z napojami (kawa, herbata); – dostęp do internetu w ośrodku Wi-Fi (sygnał ośrodka "U Wilczka"); – dostęp do internetu poprzez sieć GPRS lub 3G (sygnał własny - sieć "PTMA O/Katowice") - bez limitów, sygnał przy basenie!; – program zlotowy;
Dodatkowo: – bezpłatny dostęp do zasilania na zewnątrz; – bezpłatny parking; – możliwość korzystania z basenu w przypadku odpowiedniej pogody.
Osoby podróżujące rodzinnie kwaterowane są w jednym pokoju, nie zależnie od tego ile miejsc pozostanie. Osoby jadące indywidualnie kwaterowane są w większych pokojach. Prosimy o zabieranie własnych ręczników.
Wpłaty na konto: Marek Substyk, ul. Karola Miarki 15a/6, 41-500 Chorzów mBank (BRE): 83 1140 2004 0000 3202 1089 3649 w tytule piszemy: "nazwisko, Zwardoń, maj"
Marek Substyk Marcin Książek + 1 Marek Koeing + 2 Józef Woźniak + 1 Karol Fabisiewicz + 2 Piotr Kalaga + 1 Grzegorz Czernecki Jerzy Krug Tomasz Suchodolski Tomasz Famulski Marcin Wolski Andrzej Panów Marcin Kolonko Jakub Kowarczyk Bartosz Wojczyński Paweł Sołtysek + 4 Anna Stolarska + 1 Agnieszka Nowak Anna Rosiak Jerzy Zagrodnik + 1 Aleksander Knapik + 2 Krzysztof Pomietło Zbyszko Rum Robert Kłusek Piotr Lech Dariusz Barański Martyna Gruszka Irena Gruszka Dariusz Bolesta
Dołączył(a): poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 14:27 Posty: 9555 Lokalizacja: Chorzów
Majowy zlot w Zwardoniu, tematycznie będzie związany z naszymi zagranicznymi wyprawami. Głównym tematem będzie oczywiście planowana kolejna wyprawa do Islandii, którą planujemy na w okolicach kwietnia 2016 roku. Zapraszam na zlot wszystkie zainteresowane wyjazdem osoby.
W szczególności zapraszam wszystkie osoby, które do tej pory brały udział.
Grzegorz Czernecki napisał(a):
Mam zamiar zabrać do Zwardonia rower i trochę pośmigać po górach, czy jest ktoś jeszcze chętny? bo samemu nie wiem czy będzie mi się chciało
Myślałem już kiedyś o tym, ale mimo że zdarza mi się po górkach jeździć, to jednak podjazd z powrotem do Wilczka, czy to z jednej czy drugiej strony trochę mnie zniechęca
_________________ Wielka wyprawa obserwacyjna Polskiego Towarzystwa Miłośników Astronomii. Islandia 2016.
Dołączył(a): wtorek, 25 sierpnia 2009, 15:33 Posty: 5201 Lokalizacja: Katowice-Janów
Tomasz Famulski napisał(a):
Mam zamiar zabrać do Zwardonia rower i trochę pośmigać po górach, czy jest ktoś jeszcze chętny? bo samemu nie wiem czy będzie mi się chciało
Myślałem już kiedyś o tym, ale mimo że zdarza mi się po górkach jeździć, to jednak podjazd z powrotem do Wilczka, czy to z jednej czy drugiej strony trochę mnie zniechęca
Mnie właśnie zachęca, co to taki krótki podjeździk ?
_________________ Moje Fotki tel.512174124 , 511960672 gg: 11790876 e-mail: grzegorzczerneckiastro@interia.pl TS APO 102/520 f5.1, EQ6R, QHY294M Pro, ZWO ASI 290 MM Mini, Canon EOS 550D.
Tomasz Famulski napisał(a):
Mnie właśnie zachęca, co to taki krótki podjeździk ?
No taaa co tam wypluć płuca po drodze Zwłaszcza tam koło tego pustego schroniska
_________________ Wielka wyprawa obserwacyjna Polskiego Towarzystwa Miłośników Astronomii. Islandia 2016.
Dołączył(a): wtorek, 25 sierpnia 2009, 15:33 Posty: 5201 Lokalizacja: Katowice-Janów
Tomek, wyjmujesz przednie koło, jest na "szybkozłączce" i wkładasz rower na tylne siedzenie tak zrobiłem w Vectrze sedanie ( w kombiku nie mam problemu ) jak byliśmy w Orawcowej, niestety przez "brak pogody" nie wyjąłem nawet roweru z auta
_________________ Moje Fotki tel.512174124 , 511960672 gg: 11790876 e-mail: grzegorzczerneckiastro@interia.pl TS APO 102/520 f5.1, EQ6R, QHY294M Pro, ZWO ASI 290 MM Mini, Canon EOS 550D.
Dołączył(a): poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 14:27 Posty: 9555 Lokalizacja: Chorzów
Brak miejsc. Otwarta lista rezerwowa. Przypominam wszystkim o wpłatach, ponieważ zaraz po długim weekendzie osoby, które nie dokonają wpłat zostaną skreślone i zastąpią je osoby z listy rezerwowej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości