W imieniu swoim i forumowiczów zapraszam na 6. już Astro-Wczasy do przepięknie położonej miejscowości w Bieszczadach jaką jest Stężnica w powiecie Leskim. Miejsce to odwiedziliśmy już kilka razy. Ponieważ okazało się bardzo atrakcyjne, podjęliśmy decyzję o wspólnym spędzeniu czasu i połączenia wyjazdu z nocnymi obserwacjami nieba bezpośrednio w miejscu pobytu. Kwaterujemy się w domkach 6 osobowych (ew. 8 osób) położonych na końcu miejscowości z dala od jakichkolwiek świateł. Każdy domek to 6 miejsc na I piętrze (pokój 4 osobowy i pokój 2 os, da się zmienić w dwa 3-os.). Na parterze salon, aneks kuchenny, łazienka.
W ośrodku basen i sauna. Dla naszej grupy w cenie pobytu!
Kuchnia z pełnym wyposażeniem dostępna w każdym domku (lodówka, kuchenka, talerze, garnki, sztućce, szklanki, itp.). Gotować można więc samemu i wychodzi to najbardziej ekonomicznie, lecz jednocześnie najmniej wakacyjnie.
Możliwość wykupienia posiłków w restauracji hotelowej. Śniadania należy zamawiać (szwedzki stół), natomiast obiady wybieramy z karty obiadowej (kilka pozycji, wszystko na świeżo). Płatności za śniadania dokonujemy razem z płatnością za pobyt, natomiast za obiady można płacić od razu lub na rachunek domku (nazwisko).
Murowany grill na zewnątrz. Zapas węgla drzewnego należy sobie uzupełnić w własnym zakresie.
Termin: 30 lipca - 13 sierpnia 2016. Do wyjazdu na wczasy w Bieszczady pozostało:
KOSZTY POBYTU Cena dla nas w grupie dla nas przy rezerwacji poprzez AstroCD: 200 zł./domek/doba, czyli 20% taniej od cennika. Całkowity koszt wyjazdu za 2 tygodnie za cały domek wyniósł w roku 2015: 2.800 zł. za max. 8 osób Całkowity koszt wyjazdu za tydzień wyniósł w roku 2015: 1.400 zł. za max. 8 osób W przypadku wynajmu połowy domku, cenę dzielimy proporcjonalnie do ilości osób lub indywidualnych ustaleń. Uwaga: Są to całkowite koszty z VAT, drewnem do kominka, wodą, energią elektryczna. Brak jakichkolwiek ukrytych kosztów. Węgiel drzewny i internet dodatkowo płatne. W domku może przybywać do 8 osób.
Hmm... jestem jedna sama jedyna. Czy mam sie z kims dogadac ze dołączę do domku? Bo nie rezerwuje calosci lub pol a jedno łóżko jeno. Interesuje mnie pobyt 2 tygodniowy.
_________________ PTMA Kraków
Wielka wyprawa obserwacyjna Polskiego Towarzystwa Miłośników Astronomii. Islandia 2016.
Dołączył(a): poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 14:27 Posty: 9555 Lokalizacja: Chorzów
Rozpoczynamy oficjalne zapisy na 6. AstroWczasy w Bieszczadach. Zgodnie z tym co było zapowiadane, jedyną formą zapisu jest poprawne wypisanie formularza znajdującego się na stronie
Wcześniejsze rezerwacje słowne oraz forumowe i zapisami na konkretny domek są ważne do 30 listopada. Proszę wszystkich o wypisanie zgłoszenia z linku, celem potwierdzenia wstępnej rezerwacji. Ze względu na znaczną ilość domków zaliczki będą wymagane do końca grudnia. Po tym terminie rezerwacje bez wpłat zostaną anulowane.
Dołączył(a): wtorek, 25 sierpnia 2009, 17:43 Posty: 1633 Lokalizacja: Nowy Sącz
Przesłałem zgłoszenie.. tylko jedna mała uwaga.... w opcji wyboru tygodnia musiałem zaznaczyć przynajmniej jedną opcję z każdego tygodnia (tak wymagał ode mnie formularz - inaczej nie chciał się "wysłać" ).. oczywiście interesuje mnie opcja z II tygodniem - 8os , a nie indywidualna z Igo. Myślę, że trzeba by poprawić formularz.
_________________ Pozdro - Wojtek Tel: 693 161 949 E-mail: adalwb@astrocd.pl adalwb@wp.pl Na razie koniec z "ciężkim" sprzętem: HEQ5Pro SynScan SW200/1000, SW ED80/600Pro, SW 80/400, Orion SSDSMI III, i jakieś dooperelle.
Dołączył(a): poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 14:27 Posty: 9555 Lokalizacja: Chorzów
Wojciech Binko napisał(a):
Przesłałem zgłoszenie.. tylko jedna mała uwaga.... w opcji wyboru tygodnia musiałem zaznaczyć przynajmniej jedną opcję z każdego tygodnia (tak wymagał ode mnie formularz - inaczej nie chciał się "wysłać" ).. oczywiście interesuje mnie opcja z II tygodniem - 8os , a nie indywidualna z Igo. Myślę, że trzeba by poprawić formularz.
Słuszna uwaga. Dzięki. Poprawiłem i dodałem pole "nie dotyczy"
Witam wszystkich miłośników astronomii.
Wypełniłam Formularz dotyczący rezerwacji domku na super AstroWczasy ale nie mam pojęcia czy zrobiłam to dobrze. Czy może ktoś posiada nr. tel do osoby organizującej ten wypoczynek. bo mam kilka pytań.
Ostatnie miejsca na naszych 6. AstroWczasach. Uwaga. Pojawiły się 1 lub 2 miejsca w pokoju indywidualnym w domku Kowal na 2 tygodnie! (30.07-13.08) Poza tym wolne miejsca w domku Garncarz w pierwszym tygodniu (30.07-06.08) oraz pół domku Bednarz, również w pierwszym tygodniu. Rezerwacje: http://goo.gl/forms/3LmGCiXGhS Zakwaterowanie: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 3gF8b-C0HE
Załączniki:
gal_2_204925.jpg [ 95.51 KiB | Przeglądane 16027 razy ]
Ze względu na pojawiające się pytania o wolne miejsca na naszych AstroWczasach lub inne wolne miejsca (domek, hotel, kamping, namiot) informuje, że nie ma jakiegokolwiek wolnego miejsca i możliwości uczestnictwa. Kolejne AstroWczasy odbędą się dopiero w 2018 roku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość