Dariusz W. Nelle napisał(a):
Moim drugim hobby to muzyka jestem muzykiem od dziecka gram na perkusji .
Przez dwadzieścia lat grałem imprezy,wesela itp.Zaczynałem na zestawie Polmuz puzniej Szpadelski,Amati,elektroniczny Simmons SDS-5 obecnie elektroniczny Roland.
Darek
Hmmm, może faktycznie powinniśmy założyć zespół. Jest w końcu kilka osób interesujących się muzyką. Ja zostałem niemalże "zawodowym" muzykiem, jednak w końcowej fazie zdecydowałem się jednak pójść w innym kierunku i pewnie dlatego pozostało to moim hobby

.
Tak to już jest. Jak kiedyś pracowałem w Warszawie to nawet kupiłem sobie takie Casio (pełnowymiarowe klawisze) i tak sobie brzdąkałem wieczorami - dodam, że bardzo mnie to uspakajało, a jako, że sąsiadów ciut mniej to zainwestowałem w słuchawki.
Jak wracałem na Śląsk sprzedałem klawisze i teraz została mi tylko gitara klasyczna. Jednak, chociażby ze względu na panujące warunki pogodowe noszę się z zamiarem zakupu jakiegoś niedrogiego pianina elektrycznego (koniecznie z klawiaturą młoteczkową), a ponieważ słuchawki mam sąsiedzi narzekać nie powinni.
Pogrzebałem trochę na komputerze i spośród kilkunastu prób stworzenia jakiejś tam melodii - a chciałem głównie sprawdzić możliwości tego maleństwa) odnalazłem trzy - żeby nie zaśmiecać forum to wrzucam linka -
http://sites.google.com/a/rkamin.org/muzyka/ (taka na szybko zrobiona stronka w celu udostępnienia plików).
Jest to strasznie mizerne ale co mi tam

.